Väldigt slö

Min semester har nu pågått i ca 1 vecka och i vanlig ordning har jag blivit dunderförkyld :(
VARFÖR blir det såhär? Så länge jag jobbar är jag frisk som en nötkärna, men så snart jag får lite ledigt så blir jag sjuk.
Väldigt irriterande.

Var till BVC i torsdags med Leo. Han väger nu 10925 gram och är 82 cm lång :) Mammas stora kille som snart väger över 11 kilo!

Jag gick för övrigt in i v.22 idag :)  Blir ingen magbild eftersom min bärbara dator är på garantiservice och jag får under tiden hålla till godo med Manges bärbara. Problemet med den är att den tar så ruskigt dåliga bilder, så jag hoppar helt enkelt över magbilder tills min bärbara kommer tillbaka.

Min bror + familj är på besök under veckan, så vi ska väl hinna umgås lite hoppas jag. Tror att jag, mamma och Kerastin ska iväg och kolla in garner och tapeter på måndag.

Elin sms:ade och kollade om jag ville hänga med ut till Birsta imorgon och mår jag inte sämre än idag så följer jag gärna med :) 

Just nu kan jag inte lägga in nåra bilder eftersom jag inte fattar vart kortläsaren på den här dumma datorn sitter. Hoppas den andra datorn kommer hem SNART!

UL igår!

Igår var vi på vårt rutin-UL på sjukhuset.
Vi fick en väldigt trevlig barnmorska vid namn Elisabeth och allt såg så bra ut. Hjärtat med alla 4 kamrar, njurarna, urinblåsan, magsäcken, ansiktet osv - allt var tiptop så det känns ju skönt.

MEN - hon kunde inte se om det är en kille eller tjej :(
Vi hade ju liksom ställt in oss på att få reda på det eftersom vi fick reda på att Leo var en kille just på vårt Rutin-UL med honom, men den här bebisen ville vara hemlig.

Nu funderar jag mer och mer på om vi kanske ska låta det vara en överraskning? Jag menar - jag kommer ju bara göra ett UL till och det är i v.32 och då är det ju bara 6-10 veckor kvar tills bebisen kommer...känns lite onödigt att ta reda på könet då.

Vi blev dessutom tillbakaflyttade 4 dagar, så nytt BF-datum är den 4/12 (vilket säkert betyder att bönan kommer göra entré den 5/12 eftersom min brorson är född då och våra barn tydligen gillar att dela födelsedag med någon inom familjen).

Här är en bild på bönan iaf !

RSS 2.0