Snart jul!

Det drar ihop sig  - snart är det jul igen! :)

Just idag är det 14 dagar kvar till jul och vi har handlat alla julklappar. Nu återstår bara att slå in dom, fixa julmat, städa, julpynta, baka och säkert en massa andra saker som jag förtränger just nu.

Vi har sjukstuga (igen) här hemma.
Jag har en sån där segdragen smygförkylning. I över en vecka har jag haft snuva och nästäppa, ont i halsen på morgonen och kvällen, lock för öronen och huvudvärk.
Leo hade feber förra helgen och dras med snuva och en otäck hosta.
Nora var frisk förra helgen, men idag har hon 40 graders feber, snoret rinner hela tiden och hon vill inte äta :(
Stackars mina små älsklingar.

Jag ska nog in till jobbet och arbeta lite imorgon. Övertid är det nu eftersom alla i hela Sverige vill ha sina pengar utbetalda innan jul.

Vi har klippt håret på Leopold! Såhär blev det :)
Nora somnade i soffan efter morgonvällingen
Nora och Leo spelar och dansar :)
Leo och Iwar kör med bilbana!Länge sedan sist

Oj, nu var det länge sedan jag skrev nåt.
Dels så beror det på att jag inte har tid. Jag jobbar, kommer hem, äter middag, umgås med familjen, duschar, läser och somnar.
Dels så beror det på att jag inte har nåt så värst upphetsande att skriva om :)

Dagarna rullar på. Nora har fyllt 1 år. Min lilla bebis! :( Som inte är så liten längre....hon säger mamma och pappa, hej hej, ajaj, vinkar, klappar händer, springer mer än hon går, förstår att hon ska backa ner från soffan och om 1 månad ska hon börja på dagis.... :(

Leo har börjat bita Nora. Hittills har det hänt två gånger och det blir fula röda märken som efter några dagar övergår till fula blåmärken :( Han VET att man inte får bitas, men när hon förstör något han byggt då slår det  bara slint och han försöker bita henne. Vi försöker vara med dom hela tiden, men det är så lätt hänt att Nora går in till Leo medan jag eller Mange är upptagna med mat eller så...och då smäller det.

Jaja, det går väl över.

Jag har förresten fått min iPhone4! Jag är väldigt nöjd - det är en väldigt rolig leksak :)Nora ute och går med sin handväska :)
Lycklig Leo :)
Mammas guldlock. Till helgen ska lockarna bort (om vi bara hittar en frisör som har tid)
Jag och Leo bakade pepparkakor en kväll och självklart fick han ha förkläde :)

RSS 2.0