Sjukstuga

Åhhhh vad jag hatar att vara sjuk...
Jag avskyr att ha ont i halsen, ont i huvudet, vara täppt i näsan, hosta som en dåre både natt och dag.
Nä, nu får det vara nog. Nu vill jag vara frisk, jag vill att solen ska skina och jag vill ha sommar. Punkt slut!

Leo är sååå gnällig vissar dagar och inte blir det bättre av att jag är sjuk = sämre tålamod. Han gråt-gnäller, kastar saker, springer fram till datorn och toktrycker på alla knappar bara för att han VET att han inte får! Han springer fram till Nora i babysittern och stjäl hennes napp, han tjatar om at gå ut och  när man tar fram ytterkläderna så börjar han skrika. När Nora har ett av sina få tillfällen av dåligt humör och gråter så man måste bära henne så vill Leo OCKSÅ bli buren och när det inte blir som han vill så skrik-gråter han.

Aj mitt huvud. En gråtande Nora i famnen, en skrikande Leo som drar i mina byxor och en hals som jag knappt kan svälja med. Det KAN vara bättre.

Men så har vi ju också de här fina tillfällena. Stunder då Leo är så otroligt go med Nora, när han sitter bredvid henne och klappar fint och säger "Oouuuujaaaaa!" med sin ljusaste röst och överöser henne med pussar :)
När han kommer springande med hennes snuttefilt och vill att hon ska ha den, när han sitter bredvid oss i soffan och bara myser medan jag ammar Nora.

Det är så kul att både lämna och hämta Leo på dagis nu.
När vi kommer dit på morgonen så är han så glad och vill genast in till samlingsrummet där dom har sångsamling på morgonen. Han ger sig knappt tid att vinka av mig och Nora - oftast är det bara Nora han säger hejdå till: "Heddåååå Ouujaaaaaa!"
När vi kommer för att hämta honom efter vilan så är han också som en solstråle. Han blir så stolt över att Nora kommit och berättar för alla att vi är där: "Mamma Ouujaaa! Mamma Ouujaa! Mina Ouujaa!!!" 
Så snart vi fått på oss kläderna så vinkar han glatt hejdå till alla på dagis och så går vi hem.

Idag var min mamma med och hämtade honom på dagis, så idag babblade han en massa om "Mamma Momma Ouujaaa!" :)


Nora är snart 3 månader och OJ vad tiden går fort med andra barnet! Hon både ler och skrattar, är väldigt social och jollrar mer och mer för varje dag. Sover som en ängel och är så otroligt lättsam. Det lär väl ändra sig när hon kommer upp i tonåren om inte annat ;)
Hon är snart stora damen - 59 cm lång, 5670 gram tung och drar storlek 62 i kläder. Hjälp! Mammas lilla hjärta, du behöver inte växa så fort!


Nu är klockan snart 22:00, barnen sover sedan 20:30 och jag har bakat en rulltårta eftersom vi ska få celebert besök imorgon. Min gamla skolkamrat Lumpis (Anna) och två av hennes barn (Pontus 1 år och Frida som är lika gammal som Nora) kommer på besök!  På så sätt kommer dagen inte kännas så lång...och imorgon kväll kommer Mange äntligen hem igen!  :)Nora och Leo på golvet med varsin napp.
Leo har fått för vana att sno hennes nappar nu...

RSS 2.0