Väntar på en iPhone 4 :)

Efter stor tveksamhet, mycket velande och frenetiskt internetläsande har jag fattat mitt beslut - det blir en iPhone 4!

Jag har en längre tid insett att min nuvarande mobil sjunger på sista versen. Den är ca 4 år gammal, stänger av sig själv lite då och då och har börjat glappa vid vissa knappar.
Alltså - dags att köpa ny mobil!
Men vilken ska man ha då? Jag valde mellan HTC Desire och iPhone 4 och valet föll till slut på iPhone 4.
Rent allmänt tror jag att de båda telefonerna är ungefär likvärdiga - det som en av dom är sämre på är den andre bättre på, men i slutändan står det nog ganska jämt. Så jag fattade mitt beslut på ren bekvämlighet - om jag valde iPhone 4 så skulle jag och Mange kunna dela adapters mm!

Nu är den beställd, men eftersom det är väntetid så lär den inte komma förrän om ca 2 veckor. Hoppas bara att min gamla mobil inte ger upp helt innan den nya kommer :)

Leo har stoppat in flera av våra fjärrkontroller i vår förstärkare och nu får vi inte ut dom. Skoj.
Man kan se dom om man tar en ficklampa och lyser in, men vi får inte in våra händer i hålet tyvärr. Jaja, det löser sig väl...hoppas jag.


Här är det söndagmorgon i vällingsoffan.Nora vaknade 05:00 imorse och Leo hade den goda smaken att sova till 07:20. Jag vill dessutom påpeka att detta var vintertid - om man räknat enligt sommartid så hade det inneburit att Nora vaknat 06:00 och Leo 08:20! Inte illa för att vara våra äckligt morgonpigga sötpruppar :)

Det här med välling är bra underbart tycker Nora
...och detsamma tycker Leo. Han lär aldrig sluta med välling om han får bestämma!

Vi var ute i skogen med Peter, Petra, Tova och Dante idag och grillade korv och hade det trevligt :) Jag har kollat på fotografierna från dagen och det märks att det är helg - på vartenda (jag skojar inte!) foto stoppar jag en kaka i munnen!  :D
Därför bjuder jag på ett foto UTAN mig. Håll till godo :)


...och så var helgen över

Det är underligt hur fort tiden går. Inte bara helgen, utan även veckorna flyger verkligen fram!

Ikväll tog jag mig i kragen och mötte upp Marie på simhallen. Simmade ca 30 minuter och sedan var mina armar behagligt trötta. Ska försöka simma två kvällar i veckan. Det ska väl inte vara så svårt?

Idag var en vanligt slö-söndag. Städning, fixning i huset och underhållande av barn stod på schemat.
Leo gick ut med Mange ett tag på eftermiddagen för att leka lite i vår improviserade sandlåda på baksidan.
Under tiden som pojkarna var ute vaknade Nora och hittade Leo tallrik på vardagsrumsbordet. Han hade ätit en macka tidigare och det var smör kvar på tallriken. Mums sa Nora....Vill börja röra på mig igen

Dags att börja röra på sig igen!
Simning får det bli - åtminstone 1-2 ggr/veckan. Hoppas jag slipper torka ut totalt pga kloret - kanske ska skaffa mig en riktigt bra bodylotion från apoteket innan jag drar igång.

Imorgon ska jag till Stockholm på tekniksamordnarmöte. Skoj! :)
Tåget går 06:08 - det är nackdelen med att bo i lilla Sundsvall. Så snart det ska vara möte så hålls det i Stockholm eller nåt annat ställe långt bort.

Nora håller på att få sina framtänder uppe, så hon är lite orolig och gnällig nattetid, men det får man ta. Utöver det är hon så go och glad :)
Leo är omväxlande tjurig, underbar, bråkig, härlig, skrikig och kramsjuk - precis som en snart 3-åring ska vara med andra ord :)

Mange köpte ett par skridskor till Leo idag. Jag som verkligen avskyr skridskor förstår inte tjusningen med det hela, men det är ju helt klart kul för Leo om han kan lära sig åka skridskor ordentligt :)


Min underbara Leopold!
Nora har fått smaka mandarin av pappa - ser lite lätt chockad ut :)


Glad och ledsen om vartannat

I fredags blev jag själaglad - jag sökte ett "uppdrag" på jobbet och fick det!
Dom behöver någon som är tekniksamordnare. Till att börja med är det bara ca 25% av en heltid, så resterande 75% ligger jag kvar på handläggningen, men tanken är att det ska utarbetas till en helt separat tjänst så småningom :)

Så hela helgen sken jag som en sol! :)

Måndag började ju bra - kul att gå till jobbet och träffa alla underbara människor där :)
Vid 14:30 åkte jag till Memira ögonlaserklinik - jag är så sugen på att operera mina ögon så jag slipper hålla på med linser och glasögon!
Men det sket sig tyvärr :(   Mitt vänstra öga skulle gå att operera utan problem, men mitt högra öga har alldeles för tunn hornhinna. Inget att göra åt, det är medfött och går inte att påverka.

Ögonläkaren sa att jag inte skulle ge upp hoppet - om 2-5 år komemr säkert utvecklingen inom ögonlaser ha kommit längre och då kan man förmodligen operera även människor med tunn hornhinna.

Men det är en urusel tröst till en människa som hade bespetsat sig på en operation i november i år..... :(

Ikväll ska jag trösta mig själv med salta pinnar. Fy vad ledsen jag blev :(
RSS 2.0