Gift :)

Det tog 7 år, men nu är vi äntligen gifta :)

Varken jag eller Mange kände att vi orkade med ett stort bröllop/en stor fest just nu, så vi gifte oss borgerligt i all tysthet idag klockan 16:00 :)

Daniel och Elin var med som vittnen och vigselförrättaren var Fredd Sundberg.

Så SKÖNT att det är gjort! Vi har ju varit på G länge, men alltid dragit oss för det eftersom vi kännt att vi inte haft råd/tid/ork. Så det här var helt rätt för oss - 5 minuter och sen var allt klart :)


Tack till alla släktingar och vänner för era varma gratulationer på vår dag!

Tiden går låååångsamt

Ja, tiden går verkligen långsamt när man bara väntar och väntar.
Vi har fått tid till inflyttning och det blir den 2 september vilket förvisso bara är 19 dagar bort, men åååååååå vad det känns som en evighet!

Mycket som är på G nu. Vi packar ner allt vi äger och har i lådor, tar lite i taget och packar några lådor varje dag. Semestern är slut och jobbet och dagis har börjat igen. Har lite "efter-semestern-blues" för barnens skull. Det är inte kul att lämna dom 10 timmar per dag på dagis :(

Men dom har det säkert bra.

Både Leo och Nora vaknade 05:00 idag. Kan dom inte vänta till 06:00 iallafall?! En timme gör stor skillnad, inte bara för mitt humör utan även för deras.
Just nu börjar Nora se lite trött ut, så jag kanske borde lägga ut henne i vagnen en sväng. Leo däremot sover inte på dagarna längre, men jag är ganska säker på att han kommer bli grinig som f-n idag.

Mange var på svensexa igår och ligger fortfarande och sover :)
RSS 2.0