Underbara ungar

 

Här är hon. Mammas lilla åskmoln :D

Hon är bestämd, vår lilla fröken Svedin. Får hon inte som hon vill så rynkar hon ögonbrynen, lägger armarna i kors och säger med bestämd röst: "NäHÄ!"

Som när hon slog mig i huvudet (första gången faktiskt!) när vi satt i soffan tillsammans för någon vecka sedan. Slåss gör man inte, så jag sa ifrån och sa att hon måste säga förlåt. Armarna i kors och så kom det: "NäHÄ!"
Jojjomensan att du ska, tänkte jag. Och sen höll vi på i 20 minuter. Jag förklarade att vi inte skulle leka nåt, läsa nån bok eller se på tv igen förrän hon hade sagt förlåt. Till slut så kom det och jag tror att vi båda tyckte det var skönt när det väl var sagt för då blev det puss- och kramkalas :)

Men hon är ju så go också. Hon gör allt med inlevelse, ingenting halvhjärtat här inte!
När hon är glad så pussas, kramas och klappas det. Hon låtsas-skalar en låtsas-apelsin åt mig och ger mig at äta, hon ger mig sin snutte och sin Kijao, hon säger "Ecka mamma" vilket betyder "Älskar mamma". Och när hon är arg så märks det som sagt. Inget surande i smyg inte *s*

Leo är mer jämn i humöret. Han leker mycket själv nuförtiden och låtsas mycket i sina lekar. Vi hör honom prata uppifrån sitt rum där han leker med alla bilar. Men när han blir trött och vi har meningsskiljaktigheter (t.ex om vikten av att inte dricka juice efter tandborstning) så är det lätt att det blir gråt. Han är känslig, vår fina guldlock :) 
Mange har fått en ny kärlek. Call of Duty ;) Det är lugnt, jag unnar dem deras lilla "flört" - jag vet ju att han tröttnar på allt som inte har med mig att göra i längden :D


Jobbet går bra - har precis påbörjat ett nytt spännande projekt! Jag är en av 15 i Sverige som håller på med det och det är ännu väldigt nytt, så vi har inte fått så bra rutin på det än. Men det blir nog bra :)
Är spänd inför lönerevisionen också, men det lär ju inte vara nåt att hoppas på. Jag har iaf skrivit ett mail till min facklige representant där jag informerar om allt extra ansvar och de extra uppdrag jag haft under året som gått. Sen får vi väl se om det ger någon utdelning.
RSS 2.0