Pump it up!

Jag ber redan nu om ursäkt för mitt ovårdade yttre. Jag är svettig på bilden, jag vet.
 
I höstas upptäckte jag hur roligt det var att träna. Varje tisdag, torsdag och lördag går jag på pass på Friskis och Svettis. Roligast är såklart skivstångspasset på lördagar då man får en rejäl genomkörare.
 
Nu har Mange köpt hem skivstänger + viktskivor så vi kan träna hemma! Funderar nu på att lägga in två pass ren styrketräning/vecka. Överkropp på måndagar och underkropp på onsdagar, kan det vara nåt?
 
Vi får väl se hur det blir.
Körde överkropp ikväll iaf.
 
Och så här trött blir man då:
 
 
Nu kallar sängen!

Lördag = jobba övertid + träna

Ny dag, nämligen lördag!
 
Det har gått typ ett år sedan jag bloggade sist. Det här är bara ett försök för att se om jag har intresset att blogga över huvud taget...
 
Lördag alltså. Ska jobba 8-15, sen träna 16-17. Blir bra det...måste komma ihåg att ta med mig nåt att trycka som middag innan träningen bara.
 
har träningsvärk i lår och rumpa sedan jag och Mange körde skivstången nere i källaren i torsdags. Bävar lite inför skivstångspasset senare idag, men det ska nog gå bra. Ont ska med ont fördrivas heter det väl?!
 
Är osannolikt trött just nu. Somnade vid midnatt och Nora väckte mig 05:15 då hon tyckte det var dags att stiga upp. Not so pigg med andra ord...
 
 
RSS 2.0