Min första VAB-dag

Idag blev jag hemma och vabbade Leo.
Inatt vaknade han många gånger och vid 3-tiden tyckte jag att han var lite väl varm. Tog upp honom för att byta blöja och passade samtidigt på att ta tempen som landade på 38,4.
Jahapp, typiskt...Mange skulle ju på rehab idag så Leo skulle ju vara på dagis!

Tänkte iaf att det kanske skulle vända eller åtminstone inte bli värre, men vid 06:00 hade han 38,8, vid 08:00 hade han 39,1 och vid 11-tiden hade han 39,5 så den stiger stadigt uppåt.

Han är inte däckad, bara gnälligare än vanligt. Han är ju högtempare i vanliga fall, så han brukar inte bli däckad förrän tempen når över 40,2 ungefär.

Nu sover han och andas fort fort fort - vet inte varför han har ökad andningsfrekvens, men han verkar inte särskilt bekymrad av det när han är vaken iaf.En frisk Leo lagar pannkaka med mamma


En sjuk Leo sover lite


Tjurig bebis

Var på ett UL idag.
Vi vet fortfarande inte vad vi väntar :(
Bebisen ligger stadigt i säte med rumpan tätt tryckt mot livmoderväggen och vägrar att visa sig :(

Jaja....ska dit på ett till UL i v.32 ungefär för att se så bebben vänt sig rätt, och DÅ kanske vi får se vad det är.
Blir så less. Jag hade ju liksom ställt in mig helt och hållet på att vi skulle få reda på vad det var idag - och så vägrar bebben att visa upp sig! Hade ju bestämt att jag skulle gå direkt från UL till H&M och köpa en pyjamas till bebisen...en blå om det var en pojke och en rosa om det var en tjej ;)

Bläääää.....busiga, hemliga bebis!

Härlig helg

Helgen som gick spenderade vi uppe i Manges föräldrars stuga.
Vi passade på att tapetsera och lägga golv i gillestugan - nu ska vi bara lista så är det dags att inreda sen. Längtar! :)

Men helgen var inte bara hårt jobb. Det var sol och bad också!
Hela helgen var det kanonfint väder. Leo och Mange badade i sjön - jag badade fötterna och solade :)


Badpojken med vattenkanna
Imorgon (tisdag) ska jag ta med min mamma på ett privat ultraljud. Hon har aldrig någonsin varit på ett eftersom det inte var standard då hon väntade mig och mina syskon, så jag tänkte att hon ska få uppleva ett :)

Vilken dag....

Fy fan vilken dag på jobbet....
Fortfarande har de flesta semester - det är bara jag och Jenny som jobbar. Och vi får försöka göra ALLAS uppgifter + våra egna. Och allt strulade. Hela tiden *pust*

Jaja, morgondagen kan ju bara bli bättre, eller hur? ;)Här får mamma en slängpuss av LeoHär är han ute och åker Bobbycar på gatan -
han hade sån fart att hjälmen nästan for av!
Just ja - här är en bild på stormagen i v.23
Tillbaka till jobbet

Ååååh vad segt.
Första arbetsdagen och solen skiner där ute *suck*

Igår var jag, Mange och Leo upp en sväng på Norra Berget. Vi (Leo) lekte i sandlådan, tittade på grisen (Dä!), fåren (Dä!), kossan (Mmmmmm) och hönsen (Kakakaka). Dessutom klappade han på geten (Blä).
Självklart hade vi med oss kameran och självklart glömde vi den i bilen, så ni får föreställa er den idylliska promenaden :)


Leo-liten är gnällig för tillfället. En ny tand håller på att göra entré. Han har sin hand inkörd i munnen konstant och dregglet rinner i strida strömmar.

Jag har gått in i v.23 och underligt nog så verkar min mage krympa lite för tillfället. Iaf så kan jag knäppa mina jeans igen.
Den 10:e augusti är Ludmila tillbaka från sin semester så då ska jag ringa och boka ett nytt UL. Då ska mamma få följa med också :)
RSS 2.0