Nytt år!

Men nu går det lång tid mellan uppdateringarna.

Först och främst så var det influensa Nora hade 2 veckor innan jul. När hon blivit frisk så fick jag den istället, så under 3 dagar hade jag feber och mådde allmänt risigt.
Julafton kom och gick. Vi var 16 personer som firade hemma hos oss i år: jag, Mange och barnen, min mamma och pappa, min syster och hennes familj, Manges syster med sin familj och Manges mamma och pappa. 10 vuxna och 6 barn. Puh!  ;)
Det var väldigt trevligt, men de 3 yngsta barnen lät väldigt mycket ibland - och tror Nora var den som lät värst *s*
Barnen fick alldeles för många leksaker och jag åt alldeles för mycket mat. Precis som det ska vara, med andra ord :)


Nyår firade vi uppe i Vemdalen med Manges föräldrar + hans syster med familj. Manges pappa hade hyrt en stuga till oss och vi hade det jättemysigt! Det var lite synd om Malin och Jocke som är vana att få sova till fram mot 10-tiden...eftersom Nora var med så fick ingen sova till längre än 7 ;)


Leo stortrivdes och sa att han skulle sova i överslafen. (men det blev Mange som fick göra det till slut)
Nyårsmiddag!
Väl hemma igen var vi lite husliga. Leo hjälpte mig att torka golven en dag. Mycket snällt :)

Nora upptäckte att hon älskar blodpudding. Skit samma om den är rå eller stekt.


Just nu är jag föräldraledig och Mange har börjat arbeta igen. Nora har hela den här veckan inskolats på dagis och det går så bra! Hon är så nöjd och glad. Det går två flickor till på avdelningen som är nästan exakt lika gamla som Nora, en är född oktober -09 och den andra november -09, och Nora får så bra kontakt med en av dom. Det är så sött att se hur dom stannar upp, tittar förundrat på varandra och sen gapskrattar *s*

I helgen ska Mange till någon stuga med några kompisar för att fiska. Jag och barnen hade tänkt plantera oss hos mina föräldrar, men dom ska tyvärr bort från lördag till söndag. Typiskt! Får se vad vi hittar på istället.

Nästa vecka är det inskolning för Nora på måndag och tisdag, sedan börjar jag jobba igen. Jag har visserligen gått ner i arbetstid, så jag jobbar bara 75%, men det är ändå långa dagar för mina små pluttar :( Om jag jobbar 8-14:30 så innebär det att barnen måste vara på dagis 07:30 - 15:00 (7,5 timme) och det lär ju bli mer än så efter trafiken kommer ställa till det för mig :(
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0