Sjukstuga på G... :(

Ja det verkar inte bättre. I några dagars tid har jag nu haft en liten retning i halsen och imorse hade jag ont i halsen, huvudvärk och begynnande nästäppa.
Skoj.
Vill INTE bli sjuk! :(

Inatt sov Nora inne i Leos rum och Leo sov i vårt. Det gick faktiskt över förväntan. Precis som jag misstänkt så stör hon sig på att dela rum med oss andra. Nu när hon fick sova helt själv så vaknade ho visserligen några gånger (precis som vanligt), men när jag gett henne nappen och hon fått "prata" med snutten så somnade hon om själv. Utan amning och utan vaggning. Sweet.

Leo visar så mycket humör hela tiden numera. Visserligen är det jobbigt ibland, speciellt dagar då jag sovit dåligt på natten och inte har så mycket tålamod, men det är ju verkligen facinerande och roligt också. Man märker att han börjar fungera mer och mer som stora barn :)


Kommentarer
Malin

hahaha..du är ju för gó Sara..du avslöjade precis min hemlis :D Men de gör absolut ingenting..vissa kanske t.om inte fattar de ;)

2010-08-15 @ 21:24:47
URL: http://malinxsvedin.blogg.se/
Malin

hahaha..du är ju för gó Sara...du avslöjade precis min lilla "hemlis" :D Men de gör absolut ingenting !! iofs kanske inte ALLA fattade de ;)

2010-08-15 @ 21:27:08
URL: http://malinxsvedin.blogg.se/
Malin

Skumt..de blev error första inlägget..därför skrev ja igen..men men..nu ha de fler kommentarer ialf :p

2010-08-15 @ 21:28:08
URL: http://malinxsvedin.blogg.se/
Malin

Men nej..de kunde du ju inte veta :D & som jag sa..det gör ju INGENTING !! De va ju egentligen ingen hemlis HaHaHa :D

2010-08-15 @ 21:35:34
URL: http://malinxsvedin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0