(s)Nora sjuk


Nej, det handlar inte om Socialdemokraterna, det handlar om att Noras är dunderförkyld. Natten till idag var hon orolig i sängen, vaknade titt som tätt och lät snorig.
Hela dagen idag har jag torkat under hennes lilla näsa, det rinner genomskinligt snor hela tiden. Nu sover hon, men vaknar då och då av hosta, nästäppa och allmänt obehag :(
Nu passar verkligen namnet (s)Nora! :D

Det går framåt för vår lilla madam iaf! Hon är ju drygt 6 månader nu och rullar både från mage till rygg och tvärtom, sätter sig upp utan problem och sitter sedan och tittar beundrande på storebror. Hon gör tappra försök till att krypa, men dom där jäkla armarna och benen gör ju inte som dom ska....först "kryper" hon med benen men står molstill med händerna. Sedan lyfter hon på ena handen men står då istället hel still med benen. Som ni förstår så kommer man ingen vart då.
När hon är sur så låter hon som en bil ("Brrrrrrrrr") och när hon är glad så säger hon "Bäbä". Ibland när hon är missnöjd så kan hon säga "Maaaama!" och låta väldigt uppfodrande.
Men det är sällan hon är på dåligt humör - för det mesta är hon en liten solstråle! :)
Leo håller på att lära sig att lägga sig själv. Man får gå in och lägga ner honom 2-3 ggr, men det är ändå ok.
Han pratar mer och mer för varje dag och provar gärna på hel nya saker att säga. Just nu är några nya favoritord "Stickspår", "Disel-lok" och "Kungaskeppet".  Väldigt användbara ord....eller inte.


Leo "läser" Legoboken.
En inspirationstidning som visar vad man kan bygga om man bara har lust....Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0