Längtar...

Åh vad jag längtar tills vi kan flytta in i vårt nya hus...

Handpenningen är betald och vi måste flytta in senast den sista september.
Säljarna håller på att flytta ut nu i dagarna och dom säger att dom bara är tacksamma om vi kan flytta in tidigare än beräknat. Ja gärna för oss - bara vi får vårt eget hus sålt så!

Vårt eget hus ja - idag kom det ut på Hemnet :) Roligt att se sitt hus ligga där med bilder och beskrivning! Det har legat ute en dag och hittills har lite drygt 300 personer tittat på det. Hoppas många av dom vill komma på visningen den 25 juli och hoppas dessutom att många vill buda på det! :)

Vi var och hälsade på i nya huset idag en sväng. Både mina föräldrar och Manges föräldrar var med oss eftersom dom också ville se huset. Det är lika fint som jag minns det! Älskar huset och säljarna är så trevliga som låter oss komma och titta och drömma :)  Faktum är att när vi var nere i tvättstugan så nämnde jag att jag ville skaffa en mangel (har man en stoooor tvättstuga så bör man ju utnyttja utrymmet) och då frågade Anders (säljaren) om jag ville ha deras mangel! Dom hade en som aldrig blivit använd och som bara tog plats i ett förråd. Vilken flax! :D

Klockan närmar sig midnatt och jag är sjukt trött. Eftersom vi alla har semester så tar jag och Mange sovmorgon varannan dag och imorgon är det min tur :)

Husköp och födelsedag!

Helt vansinnigt - vi har idag vunnit budgivningen på vårt drömhus!
Ett tag trodde vi att det var kört, vi och en annan budgivare "slogs" om att få det men tillslut var dom tvugna att ge sig och VI VANN!
Dyrt blev det, men det är det värt. Jag kan knappt bärga mig tills vi får flytta in! :D
Först måste vi ju såklart sälja vårt nuvarande hus och det inom 3 månader. Vi ska försöka få ta på flyttlådor och börja rensa och packa samtidigt.

Skulle nog behöva barnvakter så vi kan ägna oss helhjärtat åt huset och trädgården under några dagar...vi får väl se om någon av våra snälla föräldrar vill ställa upp någon dag :)


Vilken födelsedag! :)
RSS 2.0