Fynd!!

Idag fyndade jag på stan :)
Hittade en huvtröja för 100:- (kostade egentligen 199:- ) och ett par jeans för 99:- (kostade egentligen 399:- )!!
Hurra!  Nya jeans! Jag har ju bara ett par jeans (i-landsproblem) och dom börjar bli slitna...

Slänger in lite bilder på Leo - har inte så mycket annat att komma med just nu :)


Leo äter äpple...gott!Mums med äpple....
Leo sitter i sin låda med ormen (jo, det ÄR en slags orm, men den är vit och fluffig....
inte grön och fjällig som dom brukar vara)
Hela ormen ska ner i lådan...

Leo liten går mer och mer

Nytt rekord är 9 steg :)
Det är vingligt och han vill gå FORT, men det går bättre och bättre hela tiden.

Här kommer några bilder...


Vi var ner till Leos farmor och farfar nu på kvällen - passar på att hälsa på när Iwar och Wille var där :)
Iwar tyckte att Leo var jättejobbig! Leo stal hela tiden dom leksaker som Iwar ville ha och då blev det tårar. Och sen blev Leo tjurig när jag tog av honom leksakerna och gav tillbaka dom till Iwar. Mammas tjurpojk...
Dessutom så tyckte Iwar att Leo var lite för närgången när han kom gående och skulle liksom ta stöd mot Iwar. Det tror jag det - man blir ju nervös när man ser en ostadig kille komma stapplande emot en!

Vi såg inte så mycket av Wille eftersom han satt och spelade dataspel, men vi hann säga hej iaf innan vi gick :)

Imorrn blir det mammafika! Hurra!

Lite bilder

Här kommer några bilder.
Hade ju (såklart) inga foton på när han står/går (har bara filmer), men lägger in några andra bilder iaf.

Leo leker med grodan

Det bästa som finns - bada med pappa! Här tävlar dom om vem som kan lipas bäst
Leo spelar ljuv (?) musik för mamma...
Mamma försöker mysa - förgäves! Lillskiten vill bara busa


Leo går!

Ja, han går (såklart) inte helt bra än, men han går 4-5 steg utan uppmuntran från oss. Vi behöver liksom inte stå och "locka" honom med någon leksak eller så för att han ska ta dom där stegen, utan han går så gärna ändå på helt eget bevåg.

Mammas prins!!!  :)

Det är helt sjukt hur fort det har gått. Han började med att ta ett steg i tisdags och sedan dess har det bara rullat på.
Nu går han mellan mig och Mange som om han alltid gjort det :)

Ska försöka lägga in någon bild senare ikväll eller ännu hellre en videosnutt :)

Mammafika

Idag var det återigen dags för mammafika - äntligen!
Nu måste vi komma igång så att vi träffas minst 1 gång i veckan som tidigare, jag (och Leo) har ju saknat alla mammor och alla bebisar otroligt mycket!

Idag var vi hemma hos oss. Jag bjöd på en väldigt tråkig lunch - BlåBand soppa på påse. Men sedan bättrade jag mig genom att sno ihop en äppelpaj :)

Leo gick 4 steg nu ikväll! Jag försökte få honom att göra om det så att jag kunde filma honom, men det gick inte. Kanske hinner filma imorrn (om han gör det igen).

Här kommer lite bilder på dagens bebisar (som inte är några bebisar snart - dom är så stora nu!)


Ivar kollar in vår byrå i hallen

.


Hannah har hittat en boll
Leo i lådan
Senare på kvällen var Leo jättetrött (han hade bara sovit ca 30 minuter på hela dagen) och då såg han ut såhär:Mammas fispropp :)

Imorrn ska jag och min barndomskompis Lumpis ut till Birsta och shoppa lite.Skoj!

Nytt sovrum!

Äntligen är vårt sovrum klart!  Skönt att ha "ett helt hus" på övervåningen - nu kan vi renovera nedervåningen i snigeltakt om vi så önskar. Kök, vardagsrum, sovrum till oss och till Leo + badrum - det är allt som behövs!

Såhär blev sovrummet.
Som vanligt gör inte bilden rummet rättvisa -
så ni får alla föreställa er att det är 5 ggr snyggare än vad det ser ut på bilden.
Leo har ju hunnit bli 11 månader också!
Nej, han går inte än - han är fortfarande en liten (underbar) fegis, men det släpper nog så småningom.
Han går själv om jag håller i hans tröja bak på ryggen på honom....det är bara tryggheten han vill åt, så han KAN ju om han vill.

Här kommer en bild på godingen i egen hög person

Mange är på kurs den här veckan, så jag och Leo är alldeles ensamma *snyft*
Mamma och pappa har bjudit hem mig (och Leo såklart) på middag någon dag i veckan - det verkar som om dom tror att jag inte kan laga mat när Mange reser bort?

Just ja! Leo har åkt skoter för första gången. Han sa inte ett pip. Eller jo, när Mange nästan välte med skotern så gnölade Leo lite, men det gjorde jag med så det gör inget :)

Här är skoternissen!Slöfock

Ja, jag känner mig som en riktig slöfock.
Dels så var det väldigt längesedan som jag skrev i bloggen (men jag lovar att det inte hänt nåt särskilt, så ni har inte missat nåt), och dels så har jag inte simmat på evigheter.

Kristina, vi måste TRÄNA! Jag ser ut som en fullfjädrad tjockis!!!

Hur som helst så är det 2009 nu :)  Helt galet....om ca 1 månad fyller Leo 1 år! Shit  pomfritt :)

Mange är på pokerkväll så jag hade bestämt mig för att kolla på lite filmer. Typ såna filmer som Mange bara suckar åt :)
Så jag hade bespetsat mig på Resident Evil 1 och Beowulf. Hittade ingen av dom, så jag blev rätt så sur. Slötittar just nu på Resident Evil 3, men hur skoj är den då?

Leo "fegskiten" Svedin går inte än. Han kan ta ett kort steg mellan soffan och vardagsrumsbordet, men inte längre än så. Gärna så sträcker han ut handen så långt han bara kan så att han ska slippa ta det där korta steget - mammas mespropp!  Men det är lugnt. Jag ser hellre att han går lite senare och då har bra balans redan från början, än att han börjar stolpa på redan nu och styper överallt.

Vi håller förresten på att byta sovrum! Vårt nuvarande sovrum ligger på nedervåningen och är eg. för stort för att enbart sova i. Alltså, vi gör väl annat än bara sover, men....ja, ni fattar =D  (Vi löser sudoku, så det så!)
Nu håller vi iaf på att flytta upp så att vi har sovrum på samma våningsplan som Leo. På det sättet slipper vi gå i trappan på natten och när Leo börjar gå själv så kan han gå in till oss på natten utan att vi måste gå upp och hämta honom vid trappen.
Mange har varit jätteduktig och enormt uthållig i allt grundarbete. Ni vet, allt det där TRÅKIGA som man måste göra, t.ex.  ta bort gammal tapet, spackla, slipa, grundmåla både tak och väggar osv.  Jag avskyr verkligen sånt där och det gör nog han också, men han har iaf gjort det. Puss på dig sweetie!
Nästa vecka kommer vår tapet som vi beställt och då ska jag och min  mamma tapetsera. Mange blir så j*kla arbetselak när han tapetserar, så han får inte vara med.

Sen när vi flyttat upp så ska vårt gamla sovrum bli ett film/dataspels/tvspelsrum! Tror jag iaf. Vi har diskuterat alla möjligheter om och om igen, så jag minns inte vad vi kom överrens om, men det blir säkert bra.

Appropå att diskutera möjligheter så får ju min kära sambo ungefär 20 nya idéer varje vecka och vissa tenderar till att vara lite...hur ska vi säga....högtflygande. Den senaste handlar om att vända vår trapp för att på så sätt få bättre användningsmöjliheter av vardagsrummet nere!  Ja ni hör ju....men jag älskar honom ändå :)


Här kommer lite bilder...


Mange och Leo i vårt blivande sovrum. Leo älskar att dra pappa i håret...

Leo fnyser och tror att han ser oemotståndligt söt ut - och det gör han ju :)


RSS 2.0