Fått tid på Barnkliniken

Trägen vinner, heter det ju och det stämmer tydligen.
Ringde (för 7:e gången) till Barnkliniken för att gnälla och den här gången tog det skruv. Tidigare så har dom ju sagt att dom omöjligt kan ge oss någon tid före december, men nu fick vi en tid den 6:e november.
Visst, det är bra länge tills dess, men det är iaf bättre än att vänta ännu en månad.

Leo har verkligen kommit in i separationsfasen. Han vill helst sitta i mitt knä 24 timmar om dygnet, sover dåligt och gnäller mycket. Ibland går det bra att leka på golvet om jag sitter bredvid *suck*  Det blir inte mycket gjort här hemma kan jag lova - fast det blir det ju nästan aldrig annars heller ;)

På eftermiddagen hälsade vi på Manges syster Malin som fyller år idag (hurra!) och åt gott fika. Tårta, kladdkaka och bullar. MUMS!  Leos kusin Iwar växer och frodas och är så nöjd så :)  Förutom när Leo började störtgrina - då hakade Iwar på av bara farten *s*

Nu är Mange ute i sin helgedom (garaget) och såga för fullt. Han ska bygga en vedlåda som vi kan ha vår ved i. Det blir säkert bra...pojken måste ju få sysselsätta sig med nåt.

Här kommer en bild på Leo och Manges öl. Sådan far sådan son!
Leo och pappas öl



Kommentarer
Malin

Han delar ialf med sig av ölen :o) Det ska börjas i tid. I morn kanske du hittar han under bordet med en öppnad öl ! hihi

2008-10-09 @ 22:13:21
URL: http://malinxsvedin.blogg.se/malin


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0