Fortfarande förkyld

Surt - jag är fortfarande snuvig, täppt i näsan och har lock för öronen. Dessutom är jag totalt däckad av trötthet varje dag. Sov till 08:00 imorse, somnade om vid 14:30 och sov till 16:00 och är såååå trött...

Har iaf inte ont i halsen eller feber, så det får man ju vara glad för.

Våra vänner John och Linda har fått sin efterlängtade dotter, Novalie! Hon anlände den 7:e oktober, 4 dagar efter utsatt datum. Underbart söt såklart och jag är lite avis på att dom fått sin trollunge medan vi måste vänta nästan 2 månader till på vår.

Vi har ju bestämt oss för att fixa iordning vardagsrummet upp innan den lilla anländer. Väggen som varit otapetserad sedan vi bytte fönster (drygt 1 år sedan....) är äntligen färdig, det är listat och klart.
Nu har vi satt ut vår soffa och fotölj på Blocket och hoppas på att få dom sålda. Det ÄR ju faktiskt en fin soffa, men eftersom vi haft den i 5 år så är vi lite less på den. Men tänk ändå - 5 år gammal och inte det minsta nedsutten eller sliten. Det är en bra soffa det!
Har fått två intressenter så vi får väl se om den går ikväll eller till veckan. Skulle vara bra om det ordnas ikväll eftersom Mange åker och jobbar i Alby hela veckan som kommer.


Här är en liten bild på den inte så lilla magen...

 

 

Leo har kommit in i en period med mammighet (och ibland pappighet) så det heter duga. Mamma mamma mamma, hela dagarna. Mamma ska vara med när vi går ur sängen på morgonen, om mamma går på toa måste Leo följa med annars står han utanför dörren gråter, mamma måste vara med och titta på filmen Bilar (som mamma är rätt så j*vla less på nu...) osv.

 

Just ja!  I fredags fick vi en present av min mamma! Som tack för hjälpen med att bygga hennes kök så fick vi en storstädning av huset! Mamma kände någon som städar mot betalning, så när vi kom hem från jobbet på fredagen så var alla rum dammsugna, våttorkade, fönstren putsade, torktumlaren rengjord (!), badrummen skurade och toaletterna sken som diamanter ;)

Väldigt trevligt att slippa göra allt det där själv!



Kommentarer
Maln

hmm...7:e november ? ;)

2009-10-12 @ 17:53:28
URL: http://malinxsvedin.blogg.se/malin
Sara (Minxy)

Hehe, såg min blunder nu ;)

Tack Malin!

2009-10-12 @ 18:52:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0