Hemma igen

Nu är vi tillbaka i kalla snörika Sverige igen. Det har kommit löjligt mycket snö under den gångna veckan och jag saknar redan Egyptens värme...

Resan gick över förväntan. Både Leo och Nora var hyfsat sansade under själva resandet - Nora sov sig igenom 4 timmars bilfärd, 5,5 timmars flygtid och 30 minuters bussresa ;)  Visserligen vaknade hon emellanåt för att äta, men resten av tiden bara sov hon eller låg vaken och nöjd.
Leo sov hela bilresan ner till Arlanda, sen fick han busa runt med Svante på flygplatsen och springa av sig en del överskottsenergi. Väl på planet somnade han och sov ca 1 timme, sedan vaknade han och åt lunch med Mange.
Resten av flygresan gick helt ok - Leo fick en ny bil att leka med och sedan fick han se på "Traktor Tom" på vår bärbara DVD.

Efter vi landat (vilket var lite läskigt enligt Leo, han trodde att flygplanet ramlade hela tiden) så fick vi till Leos stora förtjusning åka buss. Oj vilken fröjd! :-)

Hotellet var ok, men jag blev rätt så förbannad eftersom jag och Mange betalat 1200:- mer för vårt rum eftersom det skulle vara lite högre standard, vattenkokare, morgonrockar mm mm.
Standarden var INTE högre än på de andras ekonomi-rum, vi hade INGEN vattenkokare och INGA morgonrockar. Efter en hel del bråk från vår sida fick vi iaf vattenkokare och det var en jävla tur eftersom vi behövde ha det till både Leo och Svantes välling.

Vi badade i poolen (som tack och lov var uppvärmd), åt alldeles för mycket i restaurangen (VARFÖR serverar dom efterrätt till frukost, lunch och middag och VARFÖR envisades jag med att koncentrera mig på just efterrätten??) och solade alt vi kunde.
Vädret var toppen - varmt, men inte så varmt att barnen for illa av det.

3 dagar innan vi skulle resa hem var Leo gnälligare än vanligt och han hade väldigt mycket gult "ögongrus" i ögonvrån när han vaknade. Hmmm....
Han sa att han hade ont i örat, fick feber och mer och mer klet i ögat *suck*
Vi kunde ju inte göra så mycket åt saken där nere, så vi gav honom Ipren och lät honom sova så mycket han ville. När vi kom hem åkte vi till farbror doktorn (som var en tant) och fick medicin utskrivet för både ögoninflammation och öroninflammation. Så kan det gå.

Förresten - om någon har tips på hur man ska få i en tvååring Kåvepenin så tar vi tacksamt emot dom! Leo bara kaskadkräks :(


Här kommer lite bilder från vår lilla semester.



Jag, Nora och Leo på Arlanda flygplats.




Underbart att åka buss!




Såhär borde varje morgon vara...välling på balkongen med utsikt mot poolen




Anders och Svante i poolen. Svante simmar och dyker som en fisk!


Leo och Mange i poolen.




Till och med jag (världens största badkruka) tog ett och annat dopp




Torkar oss lite efter badet




Leo och Mange i restaurangen




Leo och morfar sitter på balkongen och kollar på bilar/bussar/folk




Svante (med horn!) och Leo badar i badkaret



Kommentarer
Malin

Välkommen hem :) Vi fick ögondroppar (Fucithalmic) vi skulle droppa i ögonen 1 gång morgon & kväll, gick väl sådär...men Jocke höll i honom & jag öppnade ögat & droppa i..Men de gick ju :) Hoppas sötisen blir frisk snart !!! själv blev ja hemma me Iwar 2 veckor !!?!! Hoppas de går över betydligt fortare för Leo. Men går det absolut inte med de ni fick så har jag ögondropparna kvar :)

2010-01-31 @ 01:36:29
URL: http://malinxsvedin.blogg.se/
Anna

Hej tjejen!! Kikar in...

Härlig resa bortsett från att Leo blev sjuk! Vilka duktiga barn du har att resa med :-)



Ledsen att säga det men inte många lyckas få i sina små Kåvepenin. Har det inte löst sig tycker jag ni skall kontakta läkare snarast o be om Amimox istället. Det är inte lika äckligt samtidigt som det faktiskt hjälper bättre. De skriver sällan ut det i första hand men på Daniel har det vart det enda som faktiskt tagit bort öroninflammationen då vi inte lyckats få i hela kuren Kåvepenin... just pga kräkningar eller att han spottar.

Kram o lycka till!

2010-01-31 @ 01:59:52
URL: http://mrsannaeriksson.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0